Tafelframes op maat

Voor een meubelmakersschool hebben wij 84 tafelframes ontwikkeld van blank staal. Aan de korte poten van het frame worden wielen bevestigd, zodat ze eenvoudig te verrijden zijn.

Een praktische en stevige constructie

De frames zijn samengesteld uit kokers van 80x40 mm en 40x40 mm. Eerst zijn alle materialen gezaagd en voorzien van montage-doorvalgaten. Daarna hebben we de frames gelast. Hierna zijn ze voorzien van een coating, zodat ze beschermd zijn en er mooi uitzien.

Metaalbewerking biedt de oplossing

Heeft u ook een project waarvoor metaalbewerking gewenst is? Neem dan contact op met ons. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en onze capaciteiten. Zo beschikken we bijvoorbeeld over de meest geavanceerde technologie├źn, waarmee we uw project tot stand kunnen brengen.

Bel 0172 - 432 256

tafelframes-blank-staal
tafelframes-blank-staal
tafelframes-blank-staal
tafelframes-blank-staal
tafelframes-blank-staal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten