Over AFA

“Alleen door het inzetten van enthousiaste medewerkers en moderne technieken, bereiken wij een optimaal eindresultaat.”

Dit is de filosofie van AFA, al sinds de oprichting in 1994. Doordat wij ernaar streven om met de meest moderne technologieën te werken en onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, creëren wij iets unieks.

Wij leveren hierdoor namelijk niet alleen mooi en nauwkeurig afgewerkte opdrachten af, maar wij bieden ook deskundig advies. Elke medewerker van AFA is een specialist binnen zijn vakgebied en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een kleinschalig bedrijf dat groot denkt

AFA metaalbewerking is een kleinschalig bedrijf. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en we hebben een flexibele, servicegerichte opstelling. Daardoor is ad-hoc levering voor ons (meestal) geen probleem en kunnen wij met u meedenken. Dat doen we dan graag weer groots, zodat we altijd met de beste oplossing komen voor uw uitdaging.

AFA voor al uw metaalbewerkingsopdrachten

Bij AFA beschikken wij over moderne machines. U bent bij ons aan het juiste adres met zowel grote als kleine opdrachten. Door de hoge kwaliteit van onze machines, verloopt het bewerkingsproces vlot. Of het nu gaat om kantpersen, ponsnibbelen, plaatwerk, licht constructiewerk of om lasersnijwerk; wij zijn van alle markten thuis.

Doordat wij alle opdrachten altijd controleren voor we ze afleveren, hoeft u zich nooit zorgen te maken om de kwaliteit, samenstellingen en aantallen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!