Anti-diefstalkap voor tablet

Tablets zijn erg handig en worden daarom steeds vaker gebruikt, ook voor het verrichten van werkzaamheden. De gelegenheid maakt de dief, en daarom produceerden wij voor een theater een anti-diefstalkap voor de tablet. Hiermee wordt voorkomen dat de tablet ontvreemd wordt of beschadigd raakt.

Veilig, maar stijlvol

Wij hebben de kapjes geprogrammeerd en uitgeponst, en hebben deze vervolgens gezet/gekant. De kapjes krijgen een gekleurde coating, zodat ze mooi in het geheel passen.

Een anti-diefstalkap voor uw bedrijfstablet?

Maakt u ook gebruik van een tablet en wilt u deze liever op een vaste plek bewaren, zonder dat u bang hoeft te zijn voor diefstal of schade? Wij leveren u graag een op maat gemaakte diefstalkap voor de tablet. Neem hiervoor contact met ons op.

Bel 0172 - 432 256

anti-diefstalkap-tablet-metaal
anti-diefstalkap-tablet-metaal
anti-diefstalkap-tablet-metaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten