Stoelframe op maat

Bestaande frames dienen soms vervangen te worden. Zo hadden we onlangs een klant die graag een ander stoelframe wilde. Het bestaande frame was van hout, en daardoor niet stevig genoeg. Wij maakten een nieuw frame.

Een stevige constructie van buis en plaat

De stoel moest dezelfde hoogte houden. Daarnaast moet het er natuurlijk ook goed uitzien. We gingen aan de slag en bevestigden de zitkuip met diverse materialen aan het frame, zoals buis en plaat. Hierdoor is de constructie vele malen steviger dan het houten stoelframe. Dat is een duurzame oplossing.

Ook een stoelframe op maat?

Heeft u ook stoelen waarvan de frames vervangen moeten worden? Of bent u op zoek naar andere soorten frames of metaalbewerking? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bel 0172 - 432 256

stoelframe-op-maat
buis-plaat-stoelframe

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten