Lichtgewicht pallet

Van een drukkerij kregen wij het verzoek om een ‘lichtgewicht pallet’ te fabriceren. Ze hadden daarbij een speciale wens, namelijk een centreermogelijkheid voor alle spullen op de pallet. Een leuke klus.

Licht materiaal van metaal

Het materiaal dat door de kwaliteit en het lichte gewicht zeer geschikt is voor zo’n pallet, is aluminium. We hebben de pallet samengesteld uit plaat en een kokerprofiel. Voor het aanbrengen van de gaten en het maken van de vorm hebben we geponsnibbeld. Daarna is het geheel gelast.

Metaalbewerking voor elke uitdaging

Heeft u ook een project lopen waarvoor metaalbewerking nodig is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden om uw metaalproject voorspoedig te realiseren.

Bel 0172 - 432 256

lichtgewicht-pallet
licht-gewicht-pallet

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten