Stalen presentatiemeubelen van koker

Bij AFA Metaalbewerking hebben we ruime ervaring op het gebied van presentatiemeubelen en winkelinrichting. Onlangs hebben wij voor een winkel meerdere stalen design frames op maat geproduceerd die gebruikt zullen worden als presentatiemeubelen.

Stalen presentatiemeubelen

De frames zijn allemaal in dezelfde stijl geproduceerd, met kenmerkende schuine hoeken. Het frame is volledig gemaakt van stalen koker en is gepoedercoat ter bescherming. Onderaan is het voorzien van stelvoeten, zodat het frame altijd recht staat. Op de horizontale kokers zullen houten schappen komen te liggen, waarop de producten kunnen worden gepresenteerd. Voor het produceren van deze frames zijn de volgende technieken gebruikt: zagen, boren en lassen.

Stalen winkelinrichting op maat?

Bent u op zoek naar stalen maatwerkoplossingen voor uw winkelinrichting? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel 0172 - 432 256

stalen presentatiemeubel
stalen presentatiemeubel
stalen presentatiemeubel
stalen presentatiemeubel

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten