Stalen presentatieframe

In de retail is er regelmatig vraag naar maatwerkoplossingen voor in de winkels. Deze keer produceerden we een stalen presentatieframe met ruimte voor visuals.

Frame uit stalen koker 

Het frame is opgebouwd uit stalen kokers, hoeklijnen en plaatmateriaal. Op de hoek van de tafel is er prominent ruimte gemaakt voor visuals.

Voordat het frame in de winkel komt te staan zal deze door de klant voorzien worden van lak en een tafelblad. De gebruikte technieken om dit frame te produceren zijn: zagen, zetten en lassen.

Interesse in winkelframes?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw winkel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel 0172 - 432 256

stalen winkelframe

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten