RVS toren display

Onlangs hebben wij voor een parfumerie een torendisplay van roestvrijstaal geproduceerd. Het bovenste deel van de toren is afneembaar, zodat hier een visual in geplaatst kan worden ter promotie van de producten die in de toren staan.

Matzwarte stalen sokkel

Het bovenframe rust op een zwarte sokkel van staal, welke is voorzien van een matzwarte poedercoating. Het frame is van geslepen roestvrijstaal, gemaakt uit koker en plaat. Het geheel heeft een luxueuze uitstraling, zoals verwacht wordt in een parfumerie. De gebruikte technieken zijn: ponsnibbelen, zagen, zetten en lassen.

Interesse in een stalen winkeldisplay op maat? 

Bent u op zoek naar een stalen winkeldisplay of een ander meubel om producten op te presenteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel 0172 - 432 256

RVS toren display
RVS toren display
RVS toren display

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten