Stalen behuizing voor digitaal winkeldisplay

Digitaal en maatwerk uit metaal gaan perfect samen. Zo ook met deze stalen behuizing voor een digitaal display. Ventilatiesleuven, eenvoudige montagemogelijkheden en plaats voor verlichting, overal is aan gedacht om een prachtige ervaring te creëren.

Stalen behuizing op maat

De behuizing is vervaardigd uit stalen kokers gecombineerd met diverse plaatwerk delen. In het ontwerp is rekening gehouden met ventilatiesleuven voor koeling en montagepunten om het display op te hangen. Op de bodemplaat zijn twee stukken staalplaat geplaatst. Hier kan onder andere verlichting in gemonteerd worden. Het gehele frame is na oplevering in kleur gespoten door de klant. De gebruikte technieken zijn: zagen, knippen, ponsen, lassen en zetten.

Interesse in een stalen behuizing voor uw display?

Bent u geïnteresseerd in de diverse mogelijkheden van een stalen behuizing voor een digitaal display? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel 0172 - 432 256

stalen behuizing winkeldisplay
stalen behuizing winkeldisplay
stalen behuizing winkeldisplay
stalen behuizing winkeldisplay
stalen behuizing winkeldisplay

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten