RVS verrijdbare werktafel

Voor één van onze klanten in de voedingsbranche hebben wij een verrijdbare werktafel van roestvrij staal geproduceerd. Het betreft een hoge uitvoering om ergonomisch werken te bevorderen.

Hygiënisch RVS

Deze verrijdbare werktafel zal gebruikt gaan worden om de orderverwerking te doen op een slagerijafdeling. De werktafel is hoog uitgevoerd, omdat hier staand gebruik van gemaakt zal worden. De wieltjes zorgen ervoor dat de tafel eenvoudig meegenomen kan worden naar de werkplek. In verband met de hoge hygiëne eisen is ervoor gekozen om de tafel te produceren uit RVS, omdat dit eenvoudig te reinigen is. De gebruikte technieken om deze verrijdbare werktafel te produceren zijn: zagen, ponsen, zetten en lassen.

Maatwerk uit metaal met hoge hygiëne eisen?

Bent u op zoek naar RVS werktafels, of andere metalen meubels die eenvoudig schoon te maken zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0172 - 432 256

RVS verrijdbare werktafel
RVS verrijdbare werktafel

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten