Sendzimir verzinkt stalen promotiebord

Maatwerk uit metaal is populair in de horeca. Onlangs hebben wij een sendzimir verzinkt stalen promotiebord geproduceerd naar het ontwerp van strandtent Pier 32.

Sendzimir verzinkt staal

Het grote voordeel van sendzimir verzinkt staal is dat het niet zal gaan roesten. Dit is ideaal voor Pier 32, aangezien deze horecagelegenheid direct aan het strand ligt. In het frame is de naam van Pier 32 duidelijk zichtbaar en is er ruimte voor een menu of ander promotiemateriaal. De gebruikte technieken zijn: knippen, ponsen en zetten.

Geïnteresseerd in maatwerk voor uw horecazaak?

Op zoek naar een maatwerkoplossing uit metaal voor uw horeca toepassing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel 0172 - 432 256

SENDZIMIR VERZINKT STALEN PROMOTIEBORD

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten