RVS zuil voor een parkeergarage

Kort geleden hebben wij voor een parkeergarage een RVS zuil geproduceerd. Wat meteen opvalt is dat deze zuil niet recht staat. Dit komt omdat de RVS zuil op een helling zal komen te staan, waarop de zuil perfect waterpas zal staan. In de zuil zijn diverse openingen gemaakt voor de montage van onder andere een drukknop en een speaker. Daarnaast is de RVS zuil voorzien van een afdakje om de ingebouwde elektronica te beschermen tegen waterschade.

Zuil uit RVS plaat

De zuil is volledig gemaakt uit RVS platen. De gebruikte technieken zijn ponsen, knippen, zetten en lassen.

RVS zuil op maat?

Bent u op zoek naar een soortgelijke zuil voor uw parkeergarage, of bent u geïnteresseerd in maatwerk producten uit metaal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel 0172 - 432 256

RVS zuil voor elektronica
RVS zuil parkeergarage
RVS zuil op maat

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten