Demonteerbaar stalen huisjes frame

Regelmatig werken wij aan bijzondere projecten. Zo produceerden wij onlangs ook een stalen frame in de vorm van een huisje. Omdat dit frame op de bovenste verdieping van een kantoorpand komt te staan is deze volledig demonteerbaar, zodat de onderdelen eenvoudig naar boven gebracht kunnen worden.

Demonteerbaar stalen frame op maat

Het frame is gemaakt uit kokerprofiel en plaat. In de constructie zijn montagegaten en flappen aangebracht om het frame eenvoudig en snel op te kunnen bouwen. Dit maakt het ook mogelijk om er houten delen tegenaan te monteren, wat het stalen frame volledig verbergt. De gebruikte technieken zijn: zagen, zetten, boren en lassen.

Interesse in een stalen frame op maat?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bel 0172 - 432 256

stalen huisjes frame
stalen huisjes frame
stalen huisjes frame
stalen huisjes frame

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten