Stalen winkeldisplays op maat

Geregeld produceren wij frames die dienen als winkeldisplay. Het voordeel van een display op maat is dat deze er uitspringt in de winkel, omdat het een uniek voorwerp in de winkel is. Deze displays zijn voorzien van schuin geplaatste armen. Hierop zullen bakken worden geschroefd waarin de producten komen te liggen. Bovenin het frame is er ruimte voor een visual.

Stalen koker voorzien van poedercoat

De frames zijn volledig geproduceerd uit stalen kokers. Deze zijn vervolgens voorzien van een poedercoat om ze mooi af te werken. Deze poedercoat beschermt het frame tegen bijvoorbeeld krassen. De gebruikte technieken tijdens het produceren van deze frames zijn: zagen, slijpen, boren en lassen.

Stalen winkeldisplays op maat?

Dan bent u bij AFA metaalbewerking aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel 0172 - 432 256

RVS winkeldisplay
RVS winkeldisplay op maat

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten