Gepolijst RVS frame voor winkel

Voor een gerenommeerd merk hebben wij onlangs een gepolijst RVS frame geproduceerd ten behoeve van de verkoop van parfumerieartikelen voor heren. Door RVS te polijsten creëer je een mooie gladde en glanzende oppervlakte, waardoor het geheel een luxueuze uitstraling krijgt.

RVS polijsten

Het polijsten van RVS is een complexe bewerking. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en beheersen deze techniek als geen ander. De volgende bewerkingen zijn toegepast: zagen, TIG-lassen, slijpen en uiteindelijk polijsten.

Ook een gepolijst RVS frame?

Als u ook interesse heeft in een gepolijst RVS frame of in een ander frame, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel 0172 - 432 256

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten