RVS tafelframes op maat

Onlangs hebben wij twee roestvrijstalen tafelframes geproduceerd voor een relatie van ons. Deze frames zijn op maat gemaakt, en voorzien van driehoekige bevestigingspunten in de hoeken.

RVS tafelframes

De tafelframes zijn gemaakt van roestvrijstalen geslepen kokers. In de hoeken zijn vier bevestigingspunten gemaakt. Hierop kan eenvoudig een tafelblad gemonteerd worden. Om deze RVS tafelframes te produceren zijn de volgende technieken gebruikt: zagen en lassen.

Interesse in tafelframes op maat?

Bent u ook geïnteresseerd in een frame voor een tafel, of een ander meubel, op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel 0172 - 432 256

RVS tafelframe
RVS tafelframes
RVS tafelframes

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten