Een origineel display

Onze klanten hebben soms een eigen, uniek idee. Het idee is er, maar het moet ook nog uitgewerkt worden. Een voorbeeld hiervan is een klant van ons die graag een origineel display wilde hebben. Niet al te veel toeters en bellen, maar wel iets unieks en vooral functioneel. De klant heeft een aantal tekeningen gemaakt, die wij vervolgens hebben gerealiseerd.

Betrouwbaar constructiewerk op maat

Het display bestaat voor een deel uit constructiewerk, met daaraan bakjes gemonteerd. Op het oog lijken ze los te zitten, maar dat is niet het geval. We hebben de bakjes gezet uit plaat. Het frame is voorzien van een paar subtiele gaten, waardoor snoeren getrokken kunnen worden voor het monteren van verlichting.

Een opdracht voor metaalbewerking?

Heeft u ook een project liggen op het gebied van metaalbewerking? Bij AFA metaalbewerking realiseren we dit graag voor u en adviseren u voor het beste resultaat. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, dus ook voor de grotere en ingewikkelde projecten kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0172 - 432 256

origineel-display-metaal
origineel-display-metaal
origineel-display-metaal
origineel-display-metaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten