Lekbak voor filterinstallatie

Een lekbak voor een filterinstallatie is iets wat we niet dagelijks maken. Daarom is het des te leuker om zulke projecten uit te mogen voeren. Deze filterinstallatie is onderdeel van een spuiterij, dus de lekbak moest aan aardig wat eisen voldoen om optimaal benut te kunnen worden. We hebben onder andere gebruik gemaakt van lastechnieken om deze lekbak te kunnen realiseren.

Een lekbak waar u op kunt rekenen

De lekbak is ruim 7,5 meter lang en 2,65 meter breed, schoon aan de haak! We hebben hem volledig van RVS gemaakt, zodat het niet kan gaan roesten en een lange levensduur krijgt. Het materiaal zorgt er namelijk ook voor dat de lekbak wel tegen een stootje kan. En dat is niet geheel onbelangrijk, wanneer je een lekbak maakt voor een filterinstallatie van een spuiterij!

Metaalbewerking als oplossing

Is metaalbewerking ook voor u een oplossing? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want het biedt veel voordelen en gaat lang mee. Bij AFA metaalbewerking verzorgen we diverse vormen van metaalbewerking. Natuurlijk allemaal met als doel om uw project naar volle tevredenheid tot in de puntjes te realiseren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Bel 0172 - 432 256

lekbak-filterinstallatie-metaal
lekbak-filterinstallatie-metaal
lekbak-filterinstallatie-metaal
lekbak-filterinstallatie-metaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten