Dorito's Display

Gielissen Interior & Exhibitions gaf ons de opdracht om een verkoop promotiedisplay te maken te maken voor Dorito's. We zijn begonnen met het maken van een demo, mogelijk gevolgd door een kleine oplage. De wens van onze relatie was dat het display eenvoudig te demonteren is en makkelijk vervoerbaar moet zijn. De afmetingn moeten daarom dus gemakkelijk passen in een stationcar.

Dit Dorito's display is gemaakt van aluminium, waardoor het gewicht erg licht is. Voor de productie gebruikten we een bandzaagmachine, een ponsnibbelmachine, een plaatschaar, kantbank en diverse andere technieken. Alles om tot een subtiel en mobiel display te komen. Alle onderdelen zijn gepoedercoat en worden voorzien van stickers. 

Bel 0172 - 432 256

doritos-display
doritos-display
doritos-display
doritos-display
doritos-display

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten