OPI kast van gezet plaatwerk

Wie weleens in een parfumerie komt, ziet de diverse geurtjes, make-up varianten en nagellakken op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd staan in de schappen. Wij mochten voor een parfumerie zo’n mooie kast maken, waarin producten van het merk OPI worden geëtaleerd.

Een kast om op te bouwen

De OPI kast is samengesteld uit gezet plaatwerk. Deze hebben we voorzien van uitslagen, die zijn gemaakt door middel van ponsnibbelen. Vervolgens hebben we het geheel gelast en het resultaat is een stevige kast die de ruimte biedt om artikelen duidelijk te kunnen presenteren.

Een metalen kast op maat?

Wilt u ook een metalen kast op maat laten maken? Dan bent u bij AFA metaalbewerking aan het juiste adres. Onze verschillende technieken maken het mogelijk om eindeloos veel ontwerpen te realiseren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0172 - 432 256

opi-kast-metaal
opi-kast-metaal
opi-kast-metaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten