Lasergesneden logo

Om uw bedrijf of merk goed in beeld te krijgen op een herkenbare wijze, wordt vaak gebruik gemaakt van een logo. De manier waarop dit logo wordt gepresenteerd, kan veel zeggen over het onderwerp.

Een logo dat past bij een stijlvol imago

Trussardi is een stijlvol merk, dat bestaat uit diverse lijnen. Tassen, jeans, sieraden; ze zijn van alle markten thuis. Daarom maakten we in opdracht dit lasergesneden logo voor hen. Het heeft een luxe uitstraling gekregen, wat goed past bij het imago van Trussardi.

Een lasergesneden logo voor uw bedrijf?

Bent u voor uw bedrijf ook op zoek naar een stijlvolle manier om uw logo op te presenteren? Dan lasersnijden wij dit graag voor u. Het is ook mogelijk om andere visuals op het metaal weer te geven of gebruik te maken van andere metaalbewerkingstechnieken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0172 - 432 256

lasergesneden-logo-trussardi

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten