Metalen inzetstuk voor vrachtwagendashboard

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets waarbij een ontwerp van metaal gewenst is. Zo hadden we onlangs een klant met een interessant project. Het bedrijf past vrachtwageninterieurs aan. Op verzoek van de klant maakten we een inzetstuk voor in een vrachtwagendashboard.

Een praktische inrichting

De gaten en het stuk aluminium zetwerk zijn ten behoeve van de inbouw van een radio, overige communicatieapparatuur en registratieapparatuur. De uitslag is geprogrammeerd en vervolgens met de ponsnibbelmachine gemaakt. Daarna is het gezet.

Maatwerk in metaal

Bent u ook op zoek naar een specifiek stuk maatwerk van metaal? Dan bent u bij AFA metaalbewerking aan het juiste adres. Wij maken gebruik van diverse metaalbewerkingstechnieken, waardoor wij al vele projecten hebben gerealiseerd. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0172 - 432 256

metalen-inzetstuk-dashboard-vrachtwagen
metalen-inzetstuk-dashboard-vrachtwagen
metalen-inzetstuk-dashboard-vrachtwagen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten