Bankframes op maat

Voor een klant hebben we een aantal bankframes geproduceerd, aan de hand van hun eigen ontwerp. De bankjes zijn gemaakt in verschillende breedtematen.

Stevige bankjes

De framebankjes zijn samengesteld uit een stuk plaatwerk van staal, en van een gebogen stalen strip. Deze hebben we gebruikt voor de poten. Het is een sterke constructie. De klant zal de frames gedeeltelijk bespuiten en daarna zelf bekleden met hout. De bankjes zullen uiteindelijk in een kledingwinkel worden geplaatst.

Metaalbewerking voor elk project

Heeft u ook een project op de planken liggen waarmee u wel wat hulp kunt gebruiken op het gebied van metaalbewerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Bel 0172 - 432 256

bankframe-metaal
bankframe-metaal
bankframe-metaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten