Glassteunen voor op de toonbank

Voor een klant maakten wij deze glassteunen. Deze worden op een toonbank gemonteerd. Vervolgens wordt het glas ertussen geplaatst.

Het sterke RVS

De steunen zijn volledig gemaakt van RVS. Een toonbank moet er immers netjes uitzien en het glas kunnen dragen. RVS is hier geschikt materiaal voor. We hebben gebruik gemaakt van een kokerprofiel en hebben daar een U-profiel aan vastgemaakt. Dit is gezet uit plaatmateriaal.

Ook op zoek naar glassteunen op maat?

Wilt u voor uw toonbank ook glassteunen op maat? Of heeft u een ander project liggen waarvoor metaalbewerking gewenst is? Neem dan contact op met AFA metaalbewerking. Wij hebben vele jaren ervaring in het bewerken van vele soorten metaal

Bel 0172 - 432 256

glassteunen-toonbank

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten