Planchet uit spiegelplaat

Soms is het handig om ergens een plankje op te hangen om spullen op te plaatsen. Dit planchet is gemakkelijk ergens aan te hangen en is bedoeld voor in de badkamer.

Spiegelplaat voor een moderne look

Het planchet is gemaakt van RVS mirror 8, ook wel bekend als gepolijste plaat of spiegelplaat. De uitslag hebben we gemaakt op de ponsnibbelmachine. Vervolgens is het gezet, met een resultaat dat bijdraagt aan een moderne uitstraling van de badkamer.

Straal kwaliteit uit

Bij AFA metaalbewerking maken we gebruik van vele technieken op het gebied van metaalbewerking, waarvan ponsnibbelen en zetten of kanten slechts enkele voorbeelden zijn. Van spiegelplaat kunnen we dus nog veel meer ontwerpen maken. Heeft u zelf iets in gedachte? Laat het ons dan weten. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. 

Bel 0172 - 432 256

planchet-spiegelplaat

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten