Kast Shiseido

Bij het presenteren van make-up wil de klant graag goed kunnen zien hoe het product eruit ziet en moet het ook mogelijk zijn om hier een voorraad neer te zetten. Daarom maakten wij voor het merk Shiseido een mooie presentatiekast.

Verschillende technieken

Op de afbeeldingen ziet u de kast, waarvan wij de bovenste rode inlays hebben gemaakt. Ook de rode fronts met gelaserde letterteksten zijn door ons gerealiseerd. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van bewerkingen zoals knippen, ponsnibbelen, zetten, lasersnijden, stiftlassen en lassen.

Een metalen kast laten maken?

Wilt u ook graag een mooie metalen kast? Wij realiseren met onze diverse technieken de meest unieke ontwerpen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bel 0172 - 432 256

kast-shiseido

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten