Bordes-trap voor vluchtsimulator

Podia, vliegtuigen, of in dit geval vluchtsimulators, zijn vaak niet toegankelijk zonder een trap. Voor een klant die gebruik maakt van een vluchtsimulator maakten wij daarom een handige bordestrap.

Een lichte, maar stevige constructie

De bordestrap is gemaakt van aluminium, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is en toch de stevigheid biedt die gewenst is. De trap is samengesteld uit standaard platen. De treden zijn gerealiseerd uit traanplaat. In het ontwerp van de trap zijn ook aluminium buizen verwerkt, die ervoor zorgen dat de gebruiker goed grip heeft op de reling. Dit bevordert de veiligheid.

Om de trap te realiseren hebben we gebruik gemaakt van de technieken ponsnibbelen, zagen, zetten en lassen.

Handige hulpstukken van metaal

Wilt u ook een bordestrap op maat? Of bent u op zoek naar een ander hulpstuk dat is gemaakt van bewerkt metaal? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bel 0172 - 432 256

bordes-trap
bordes-trap
bordes-trap
bordes-trap

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten