Paco Rabanne kast

Voor een parfumerie maakten we deze moderne kast voor producten van het cosmeticamerk Paco Rabanne. Voor deze kast produceerden we het hoogglans gepolijste RVS frame, inclusief de gepolijste cirkels in het midden. De kast is voorzien van gaten, waardoor de bekabeling loopt. Hierdoor is het mogelijk de kast te verlichten, waardoor de producten mooi tot hun recht komen en de aandacht trekken van het winkelende publiek.

Metaalbewerkingstechnieken

Om deze onderdelen te realiseren, hebben we gebruik gemaakt van diverse technieken van metaalbewerking. Denk hierbij aan het zagen, knippen, ponsnibbelen, walsen, lassen en polijsten. Zo werd het metaal weer prachtig hoogglans.

Uw project in goede handen van AFA metaalbewerking

Wilt u ook een kast met onderdelen die het geheel een luxe uitstraling geven? Of heeft u misschien een heel ander metaalproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers gaan uitdagingen niet uit de weg. Dankzij de vele technieken die wij gebruiken om metaal te bewerken, kunnen wij vrijwel elk project realiseren. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bel 0172 - 432 256

kast-paco-rabanne
kast-paco-rabanne
kast-paco-rabanne

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten