Hoogglans RVS frame voor winkel

Uitstraling telt voor winkels. AFA zorgt altijd voor een nette, vakkundige afwerking en wordt daarom met regelmaat ingeschakeld voor oplossingen in metaal voor winkelinterieurs. Dit ronde frame om een ventilator in de winkel te plaatsen is een recent voorbeeld. 

Hoogglans gepolijste RVS koker

Het frame voor de ventilator is vervaardigd van hoogglans gepolijste RVS koker voor een luxe uitstraling. Het ronde frame is voorzien van een gecoate stalen tussenplateau en een segment dat van gecoat staalplaat is. Op het tussenplateau komt de ventilator te staan. De gebruikte technieken in dit stalen frame zijn: zagen, walsen, knippen en lassen.

Interesse in een metalen frame?

Als u ook geïnteresseerd bent in een maatwerk frame of interieuroplossing in rvs of staal, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden. 

Bel 0172 - 432 256

Hoogglans RVS frame voor winkel
Hoogglans RVS frame voor winkel

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten