RVS frame voor winkel

Veel opdrachtgevers in de retailbranche weten ons te vinden. Ze waarderen ons hoge afwerkniveau en proactieve benadering. Wederom hebben we een leuke opdracht ontvangen om een frame te produceren voor in een winkel. 

Hoogglans gepolijste RVS koker

Dit keer een frame in Y-vorm dat onderdeel is van een groter geheel. Uiteindelijk wordt er onder andere nog een houten blad op geplaatst. Het frame is geheel gemaakt van hoogglans gepolijste RVS koker en de gebruikte technieken zijn: zagen, lassen en na-polijsten. 

Maatwerk in metaal? 

Als u ook de mogelijkheden wilt bespreken voor een toepassing van metaal in uw winkel, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Bel 0172 - 432 256

RVS frame voor winkel
RVS frame voor winkel
RVS frame voor winkel

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten