Metalen spiegelsteunen

Als expert op het gebied van metaalbewerking gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Deze spiegelsteunen zijn zo gemaakt dat de verschillende armpjes allemaal draaibaar zijn ten opzichte van elkaar.

Persen, zagen en lassen

Het bakje waar de spiegel uiteindelijk in komt is door ons geperst en de overige werkzaamheden zijn zaagwerk en laswerk geweest. Voor deze relatie hebben we het gehele traject mogen verzorgen inclusief de assemblage. De onderdelen zijn in elkaar gezet met kunststof schroeven, ringen en draadeinden.

Geïnteresseerd? 

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, indien u ook geïnteresseerd bent in een maatwerk metaaloplossing. We hebben ruime ervaring en voorzien u graag van een passend advies.

Bel 0172 - 432 256

Metalen spiegelsteunen
Metalen spiegelsteunen
Metalen spiegelsteunen
Metalen spiegelsteunen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten