Stalen arrenslee

Voor een bekende retailer hebben we onlangs een stalen arrenslee op maat gemaakt. De slee zal in de winkel staan tijdens de feestdagen en zorgt voor een feestelijke uitstraling.

Plaat, koker en buis

De slee is volledig gemaakt uit stalen plaat, koker en buis. De gebruikte bewerkingen voor dit project zijn: zagen, boren, knippen, ponsen, buigen, walsen en lassen. De slee is vervolgens voorzien van een wit met gouden kleur voor een sfeervolle uitstraling.

Kerstproducten op maat

Bent u op zoek naar metalen maatwerkproducten voor in uw winkel die zorgen voor een feestelijke kerstsfeer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel 0172 - 432 256

stalen arrenslee met kleur
stalen arrenslee met kleur
stalen arrenslee
stalen arrenslee

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten