Behuizing met deksel

Voor een klant maakten wij een serieproductie van deze bakjes. Hierin komt een noodstroomaccu te staan, voor in de lift. Zo blijft in geval van nood het licht in ieder geval branden.

Bakjes op maat

De bakjes hebben verschillende uitsparingen voor de bevestiging van diverse zaken. Ze worden gemaakt van zincor. Dit is elektrolytisch verzinkt staal. De uitslagen zijn geponsd op onze ponsnibbelmachine. Vervolgens zijn de uitslagen gezet en voorzien van blinkklinkmoeren. Naast de bakjes hebben we ook bijpassende deksels gemaakt.

Maatwerk voor een serieproductie

Een serieproductie betekent niet dat u bent gebonden aan een bestaand ontwerp. Wij leveren u maatwerk, zodat het resultaat wordt zoals u wilt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bel 0172 - 432 256

metalen-behuizing-deksel
metalen-behuizing-deksel
metalen-behuizing-deksel
metalen-behuizing-deksel
metalen-behuizing-deksel
metalen-behuizing-deksel-noodaccu-lift

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten