Uithangbord staal

Voor een uithangbord met voet bent u bij ons ook aan het goede adres. We produceerden onlangs dit verkleinde stalen uithangbord met klassieke uitstraling.

Koker, ronde staaf en plaatmateriaal

Het uithangbord is vervaardigd uit staal en voorzien van een kader om een visual in te plaatsen. De voet is demontabel om het transport te vergemakkelijken. Voor dit project maakten we gebruik van zowel koker, ronde staf- als plaatmateriaal en we hanteerden de technieken: zetwerk, zaagwerk, buigwerk en laswerk.

Zoekt u een uitgangbord op maat?

Indien u ook interesse heeft in een klassiek of modern uithangbord op voet of voor aan de gevel, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Bel 0172 - 432 256

Uithangbord staal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten