Gepolijste RVS sloep-railing

Een railing voor een sloep maken, is een specifieke maatwerk opdracht die ook wij niet dagelijks voorbij zien komen. Voor een sloep maakten we op maat een railing sets van gepolijst RVS in 316 kwaliteit. Deze kwaliteit is zeewater bestendig.

Complex project

Dit was een complex project, waarin veel verschillende technieken zijn gebruikt: zagen, afbramen, ponsen, walsen, lassen, boren, verzinken en napolijsten. De echte complexiteit lag echter in de vorm. Aangezien het dek van de sloep niet vlak is en alles rond loopt is het een echte uitdaging om het maatwerk precies passend te maken.

Aan de hand van de echte sloep zijn er eerst mallen vervaardigd om vervolgens de echte railingen te maken. Uiteindelijk hebben we vier railingen vervaardigd: twee gebogen delen voor de boegzijde en twee gebogen railingen voor het achtersteven. Nadat de gepolijste koker de juiste ronding had, zijn de steunen met montageplaatjes gemonteerd. Na montage hebben we de gehele railing nogmaals bewerkt om te zorgen voor een echte hoogglans uitstraling.

Interesse in een gepolijste RVS railing?

Als u ook geïnteresseerd bent in een railing van gepolijst RVS, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel 0172 - 432 256

Gepolijste sloep railing
Gepolijste sloeprailing
Gepolijste sloep railing op maat
Sploeprailing op maat

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten