Stalen werktafel frames

Voor een onderwijsinstelling die zich richt op het technisch onderwijs hebben wij meerdere stalen frames voor werktafels gemaakt. Dit betreft een extra sterke uitvoering, aangezien deze tafels intensief gebruikt zullen worden.

Frames uit stalen koker 

Omdat de tafels intensief gebruikt zullen worden is er voor gekozen om de frames te zagen uit een stalen koker. Na het aan elkaar lassen van de onderdelen is er een poedercoating aangebracht. Deze poedercoating beschermt het staal en zorgt voor een langere levensduur.  Voor deze opdracht zijn staande frames geleverd, maar we produceren ook een verrijdbare variant. Deze heeft aan één zijde wielen, wat het snel verplaatsen van de tafel makkelijk maakt. Voor het maken van de stalen frames hebben we onder andere de volgende technieken gebruikt: zagen, boren en lassen. 

Stalen werktafel frames laten maken?             

Bent u geïnteresseerd in extra stevige maatwerk oplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel 0172 - 432 256

stalen werktafel frame
stalen werktafel frame
stalen werktafel frame
stalen werktafel frame constructie
stalen werktafel frame constructie
stalen werktafel frame constructie

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten