Lasergesneden letters op stalen frame

In de horeca moet je je onderscheiden om op te vallen. Maatwerk van metaal levert uniek materiaal op, zo ook in het geval van deze lasergesneden letters op een prachtig wit frame.

Sendzimir verzinkte staalplaat

De lettertekst op het frame is gesneden uit een sendizimir verzinkte plaat. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het roestvrij is en daardoor lang mooi blijft. De letters zijn stevig bevestigd op een wit stalen frame. Dit frame heeft een witte poedercoating, wat zorgt voor een mooi contrast met de letters. De gebruikte technieken zijn: lasersnijden, zagen, boren, lassen.

Geïnteresseerd?

Op zoek naar uniek maatwerk in metaal voor uw horeca toepassing? AFA heeft jarenlange ervaring op dit gebied en denkt graag met u mee.

Bel 0172 - 432 256

letters op stalen frame
letters op stalen frame
letters op stalen frame
letters op stalen frame

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten