Sculptuur van de RET

AFA “Maatwerk in Metaal” is door Vollmer & Partners als winnaar uitgekozen voor een wedstrijd van het Rotterdamse openbaar vervoersbedrijf RET. Daardoor mochten wij zorg dragen voor het realiseren van dit metalen sculptuur, dat abstract de lijnenkaart van de RET weergeeft. Daarnaast hebben we ook alle bijkomende werkzaamheden verzorgd, zoals het vervoer en takelwerk over het dak heen.

Het sculptuur is geplaatst in de patio van het nieuwe RET-kantoor, aan de “Kop van Zuid”. Het geeft een drie dimensionaal beeld van het routeplan van het openbaar vervoerbedrijf in Rotterdam.

Het zes meter hoge aluminium sculptuur is afgewerkt met een knalrode poedercoating, waardoor het een geweldige blikvanger is geworden. Door de omvang van dit sculptuur was letterlijk één van onze hoogtepunten in 2013.

Bel 0172 - 432 256

AFA-metaalbewerking-sculptuur-RET
AFA-metaalbewerking-sculptuur-RET
AFA-metaalbewerking-sculptuur-RET
AFA-metaalbewerking-sculptuur-RET

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten