Chique lichtkoven voor de Bijenkorf

Voor de nieuw in te richten parfumerie-afdeling van de Bijenkorf in Den Haag, mocht AFA in opdracht van interieurbouwer Benschop BV vier zwevende lichtkoven bouwen. Elke koof bestaat uit een plaatconstructie van ca. 9x4 meter, die grotendeels gelijmd is en uit meerdere secties is samengesteld. De onderkant is voorzien van fijn geschuurde RVS panelen, waarin lichtarmaturen zijn gemonteerd.

Door gebruik te maken van aluminium, blijft het totaalgewicht laag. Daardoor is het mogelijk de gehele koofconstructie aan slechts zes RVS pendels aan het systeem plafond te hangen.

Het aluminium is gepoedercoat in Anodic Black, wat met haar chique uitstraling een esthetisch en perfect contrast creƫert. Dat geldt ook voor de onderzijde, met de matglanzende, geschuurde panelen.

Bel 0172 - 432 256

AFA-lichtkoven-Bijenkorf

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten