RVS frame voor ronde bank

We krijgen ook regelmatig verzoeken om frames te fabriceren voor toepassingen in meubilair. Zo maakten we ook dit ronde bankframe voor op een schoolplein.

RVS bankframe

Het bankframe is gemaakt van RVS vanwege corrosiebestendigheid en is later nog in kleur gecoat om de gewenste uitstraling te krijgen. Om het transport te vergemakkelijken is het frame opgebouwd uit vier delen. De framedelen zijn gemaakt uit koker en plaat door deze materialen te ponsen, zagen en lassen. De bovenkant van ieder frame is voorzien van schroefgaten voor het bevestigen van de planken.

Interesse in een RVS frame op maat?

Indien u ook geïnteresseerd bent in een frame voor een bank of ander meubel op maat, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel 0172 - 432 256

RVS frame voor ronde bank
RVS frame voor ronde bank
RVS frame voor ronde bank
RVS frame voor ronde bank
RVS frame voor ronde bank

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten