Blauwstalen keukenfrontjes

Blauwstaal, ook wel warmgewalst staal genaamd, is een steeds populairder wordend materiaal in de interieurbouw. Over blauwstaal ligt een laagje (de walshuid) dat een warme, gekleurde gloed creëert. Het geeft de plaat een schakering aan kleuren van grijs naar blauw of zwart. Het is een bijzonder materiaal dat op verschillende manieren wordt toegepast om een stoere, natuurlijke uitstraling te creëren.

Interieurstukken van staalplaat

Voor een aantal relaties vervaardigden we al interieurstukken van metaal. Hier hebben we blauwstaal toegepast in kastfronten in een keuken door platen te knippen, ponsen en zetten. De fronten zijn voorzien van een blanke lak om ze te beschermen. De verkleuring van het metaal oogt verschillend afhankelijk van de lichtinval.

Blauwstaal in uw interieur?

Als u ook benieuwd bent naar de mogelijkheden van blauwstaal of een ander metaal in uw interieur, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel 0172 - 432 256

Blauwstalen keukenfrontjes
Blauwstalen keukenfrontjes
Blauwstalen keukenfrontjes

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten