Frames kerstetalage

We maken regelmatig frames voor winkelinrichtingen. Deze display frames werden speciaal voor de kerstperiode gefabriceerd in opdracht van een groot warenhuis. Ze worden gebruikt voor de presentatie van een parfummerk en komen in de etalage te staan.

Stalen koker 30 x 10

De frames zijn gemaakt uit stalen koker 30 x 10. Op de schuine stijlen worden traptreden bevestigd om de producten op tentoon te stellen. Rondom de frames monteerden we profielen voor het bevestigen van de zij –en achterwanden met afbeelding. Voordat de presentatiemeubels de winkel in konden, zijn de frames nog voorzien van een goudkleurige poedercoating voor een stijlvolle kerstuitstraling. Tijdens dit project hebben we onder andere gebruik gemaakt van zaagwerk, laswerk en zetwerk.

Ook een maatwerk presentatiemeubel voor uw etalage?

Als u ook geïnteresseerd bent in een maatwerk presentatiemeubel voor uw etalage, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bel 0172 - 432 256

Frames kerst etalage
Frames kerst etalage
Frames kerst etalage
Frames kerst etalage

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten