Airco behuizing met ophangbeugels

Met regelmaat verzorgen we maatwerk projecten. Soms zitten daar minder gebruikelijkere opdrachten tussen, zoals deze. Voor dit bijzondere project produceerden we de behuizing voor een airco-unit van een vliegsimulator, compleet gemaakt van aluminium plaat. Daarnaast fabriceerden we ook de stalen beugels om de behuizing te bevestigen.

Aluminium ponsen, walsen en lassen

Voor deze maatwerk oplossing gebruikten we een aantal verschillende technieken. De uitslagen van de platen zijn geponst, de ronde delen zijn gewalst uit aluminium plaat en vervolgens is het geheel luchtdicht gelast. De randen zijn omgezet op de kantbank en de beugels zijn geponst en gezet.

Een maatwerk aluminium opdracht?

Als u ook interesse heeft in een maatwerk oplossing voor bijvoorbeeld een aluminium behuizing, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel 0172 - 432 256

Airco behuizing met ophangbeugels
Airco-behuizing
Airco-behuizing met ophangbeugels

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten