Stalen winkeldisplay op wielen

Wij vervaardigen geregeld winkeldisplays voor onze klanten. Op bijgaande foto's ziet u een display voorzien van diverse plateau's voor het presenteren van producten. Aan de bovenkant van de display kan een visual worden gemonteerd en aan de onderkant bevindt zich een afsluitbaar kastje. Dankzij de wielen is de display gemakkelijk te verplaatsen. 

Display uit plaatstaal en koker 

Deze display is gemaakt van plaatstaal en koker. Ter afwerking is een zwarte poedercoating aangebracht. De wielen zijn achter een omgezette rand gemonteerd zodat de display lijkt te zweven, dit geeft een mooi effect. De gebruikte technieken zijn: knippen, ponsen, zetten, zagen en lassen.

Ook een stalen winkeldisplay?

Heeft u interesse in een winkeldisplay of andere maatwerkoplossing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Bel 0172 - 432 256

winkeldisplay

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten