RVS behuizing op maat

In deze robuuste RVS behuizing op maat wordt een compleet toegangssysteem met diverse elektronische componenten geplaatst, zoals bijvoorbeeld een kaartscanner of contactloze betaalmogelijkheid.

RVS behuizing voor publieke toepassing

Omdat de behuizing op stations komt te staan en dus tegen een stootje moet kunnen, is er gekozen voor stevig RVS materiaal. Bovendien is er in het ontwerp en de productie rekening mee gehouden dat de behuizing bestand is tegen vloeistoffen, zoals hete koffie en frisdrank. De RVS behuizing is opklapbaar doormiddel van een scharnier en binnenin is er ruimte voor de montage van diverse elektronische componenten. De toegepaste technieken zijn: knippen, ponsen, zetten, walsen, lassen en samenstellen/monteren.

Ook een robuuste metalen behuizing?

Als u ook op zoek bent naar een robuuste metalen behuizing, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel 0172 - 432 256

RVS behuizing op maat
RVS behuizing op maat
RVS behuizing op maat
RVS behuizing op maat
RVS behuizing op maat

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten