RVS bakje voor de NS

Onlangs heeft AFA metaalbewerking een RVS bakje vervaardigd voor de Nationale Spoorwegen. Het bakje is bedoeld voor OV-tickets.

Gebruiksvriendelijk en veilig product

De opdrachtgever voorziet het bakje van een veermechanisme zodat de kaartjes naar voren worden gedrukt. Het uitnemen van een ticket gaat zo erg gemakkelijk. Naast dat het product gebruiksvriendelijk is, is het ook veilig. Het bakje is voorzien van felsranden waardoor het risico dat medewerkers hun handen bezeren aan de scherpe randen wordt weggenomen.

Roestvrijstalen tickethouder

Het bakje is gemaakt van RVS, ofwel roestvrijstaal, en behoeft dus geen nabehandeling. De gebruikte technieken zijn: lasersnijden en zetten. Laswerk is niet aan het proces te pas gekomen omdat het bakje zo is ontwerpen dat het in z’n geheel in elkaar te vouwen is.  

Ook een maatwerkoplossing?

Als u ook speciale maatwerk wensen heeft, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel 0172 - 432 256

RVS bakje 4
RVS bakje 1
RVS bakje 5
RVS bakje 3
RVS bakje 2
RVS bakje

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten