Hoogglans gepolijste RVS tank voor tractor

Voor een opdrachtgever heeft AFA metaalbewerking een RVS tank vervaardigd met een hoogglans gepolijste afwerking. De tank is achthoekig van vorm en wordt gebruikt op een tractor-pulling tractor.  

Roestvrijstalen tank

De tank is gemaakt van RVS platen, ofwel van roestvrijstaal. Het materiaal is vervolgens hoogglans gepolijst, wat een mooi effect geeft. De gebruikte technieken zijn; knippen, ponsen, zetten, lasersnijden, lassen en napolijsten.

Ook een hoogglans gepolijste RVS tank?

Bent u geïnteresseerd in een RVS tank met een hoogglans gepolijste afwerking of in een andere maatwerkoplossing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel 0172 - 432 256

RVS tank
Roestvrijstalen tank

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten