Display voor meubel cosmeticaproducten

Een passende display is vaak een bepalende factor in een goede winkelpresentatie. We produceren dan ook regelmatig maatwerk voor winkeltoepassingen. Deze keer kregen we de vraag of we een display konden maken voor een meubel met cosmeticaproducten. We hebben hiervoor een stuk plaatwerk geproduceerd. Dat werd uiteindelijk op een houten meubel gemonteerd, waarin de cosmeticaproducten netjes worden geplaatst. 

Plaatwerk

Het plaatwerk is van staal, een degelijke oplossing. Voor de montage op het meubel is het plaatwerk eerst nog in kleur gespoten. De uitslagen zijn geponst en gevouwen, in vaktaal ook wel 'kanten' genoemd. 

Ook interesse in een stalen display?

Als u ook geïnteresseerd bent in een display voor uw winkel of product, neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

 

Bel 0172 - 432 256

Display meubel cosmeticaproducten
Display meubel cosmeticaproducten
Display meubel cosmeticaproducten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten