Behuizing van elektrolytisch verzinkt staal

Onlangs heeft AFA metaalbewerking voor een opdrachtgever een tweedelige behuizing voor elektronica vervaardigd. Met behulp van het eerste deel, de ‘chassis’, kan de behuizing ergens aan vastgemaakt worden. Het tweede deel betreft een kap/deksel en dient ter bescherming.   

Montage van diverse onderdelen

De ‘chassis’ is voorzien van een gatenpatroon voor montage van diverse onderdelen. Ook zitten er een aantal blinkklinkmoeren in waardoor er direct iets in de schroefdraad vastgeschroefd kan worden.

Roestvrije behuizing

Ter bescherming van de oppervlakte is een dun, maar sterk, laagje zink via elektrolyse aangebracht op het materiaal. Het resultaat is een roestvrije behuizing.

De gebruikte technieken zijn; knippen, ponsen, zetten en blindklinken.

Ook een behuizing van elektrolytisch verzinkt staal?

Bent u geïnteresseerd in een behuizing gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.    

Bel 0172 - 432 256

Behuizing elektrolytisch verzinkt staal 3
Behuizing elektrolytisch verzinkt staal 2
Behuizing elektrolytisch verzinkt staal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar goed advies op het gebied van metaalbewerking? Het team van AFA is zeer deskundig. Wij voorzien u graag van informatie en advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

AFA metaalbewerking gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Privacy Sluiten